Teambuilding Veghel

Zoek je naar een perfecte teambuilding om jullie band te versterken, dan kom je het best naar escape room The Space in Veghel toe. Beleef spannende momenten als jullie samen de lancering van een oude Koude Oorlog-raket saboteren. Zitten er ook schurken in jullie team? Trek de stoute schoenen aan en lanceer zelf de raket. Zorg ervoor dat je niet gepakt wordt! De gevolgen zijn niet te overzien…

Werk samen en kies voor een spannende teambuilding in Veghel

Vind de aanwijzingen en los ze samen op tijdens jullie teambuilding in de escape room in Veghel. De tijd tikt door. Lukt het jullie om op tijd de lancering van de gevaarlijke raket tegen te houden? Probeer de boel succesvol te laten verlopen met maximaal 10 man in The Launch - Escape Mission. Staan jullie liever aan de kant van de tegenstander? Zijn jullie schurken in hart en nieren? Lanceer de raket dan zelf en heb geen medelijden met de rest! Kies voor The Sabotage - Break In Mission, maar laat je niet pakken!

Reserverencontact

Goed tegen slecht in onze escape room

Dus zeg het maar: ben jij goed of slecht? Willen jullie met je teambuilding bij ons in Veghel het beste van beide werelden combineren? Kies dan voor Sabotage The Launch - Challenge Your Opponent, waar de goeden en de slechten het tegen elkaar opnemen. Zal de kernraket afgevuurd worden? Reserveer vandaag nog je favoriete uitje of ga voor een compleet arrangement. Heb je nog vragen? Bel dan 0413 - 78 22 55 of kijk op onze website.

Relevante links

Escape room kinderfeestje | Escape room brabant | Kinderfeestje brabant