Veghel escape room

In Veghel staat een escape room waar je niet zomaar uitkomt. Je krijgt te maken met heftige dillema’s. Na de Koude Oorlog zijn er aan de Noordkade in Veghel namelijk kernrakketten blijven liggen. De meesten leken weg te zijn, maar schijn bedriegt. Help jij de wereld met het ontmantelen van de gevaarlijkste raket op aarde die in slechte handen is gevallen? Of help jij de aarde mee aan zijn ondergang?

Kom snel naar Veghel en red de wereld vanuit onze escape room!

In escape room The Space in Veghel is de keuze aan jou: ben jij de held die de wereld redt of help je mee aan je eigen ondergang? Wanneer je eenmaal onze zwaarbeveiligde lanceerinstallatie binnenkomt, is er geen weg meer terug. Weet jij zeker dat je naar binnen durft? Beleef spannende momenten met geheime diensten die jullie in de gaten houden en kijk de angst in de ogen wanneer militairen jullie willen stoppen. Niemand is meer te vertrouwen in de escape room van Veghel.

Reserverencontact

Aan welke kant van de lijn sta jij in de oorlog?

In de Koude Oorlog werden vuile spelletjes gespeeld. De vraag is: welke spel speel jij? Haal het slechtste bij je naar boven en probeer met maximaal 10 man een raket te lanceren met The Sabotage - Break In Mission. Voel jij je meer een good guy? Dring de streng beveiligde militaire raketbasis binnen en saboteer met maximaal 10 mensen de boel tijdens The Launch - Escape Mission. Met groepen tot maximaal 20 personen kan je er zelfs voor kiezen om de goeden tegenover de slechten te zetten met Sabotage The Launch - Challenge Your Opponent. Aan welke kant sta jij?

Trek er strijdig op los in dé escape room van Veghel

Ga ten strijde en wees je tegenstander te slim af. Red de wereld of vernietig de tegenstander genadeloos. Zorg er met teamwork en creativiteit voor dat jullie samen de juiste keuze maken. Sluit de bikkelharde oorlog af met een vredig diner, een bierproeverij of een ander arrangement. Waar wacht je nog op? Prik een datum en reserveer bij onze escape room in Veghel. Heb je nog vragen? Kijk of je jouw antwoord op onze website kunt vinden, of bel ons op 0413 - 78 22 55.

Relevante links

Wat te doen veghel | Leukste escape room nederland Escape room s hertogenbosch