Escape room arrangement

Met een escape room arrangement maakt je je dagje uit compleet. Red de wereld van een kernramp of probeer er juist een te creëren, om vervolgens de dag af te sluiten met een wijnproeverij, diner of rondleiding over de Noordkade in Veghel. Maak je dag compleet met een escape room arrangement en kom naar The Space in Veghel. Durven jullie het avontuur aan te gaan?

Een escape room arrangement zorgt voor meer dan alleen plezier

Neem een escape room arrangement bij Escape Room Veghel en ben heel de dag zoet. Na de Koude Oorlog is er een kernraket aan de Noordkade blijven liggen, die in verkeerde handen zijn gevallen. Voorkom met maximaal 10 man een lancering met The Launch - Escape Mission en speel de held. Zien jullie jezelf wel een schurk spelen? Schiet de raket met kernkoppen af met The Sabotage - Break In Mission en zorg ervoor dat je niet gepakt wordt! Beide spellen combineren? Speel dan met maximaal 20 mensen Sabotage The Launch - Challenge Your Opponent en laat de beste winnen!

Reserverencontact

Ga voor een ultieme beleving en kies voor een volledig escape room arrangement

Neem een escape room arrangement en beleef het ultieme dagje uit. Kies voor een bierproeverij, een hilarisch bingospel of een warm ontvangst met een heerlijk kop koffie met gebak. Reserveer vandaag nog en boek er een arrangement naar keuze bij. Kijk voor meer informatie op onze website of bel 0413 - 78 22 55 wanneer je een medewerker wilt spreken.

Relevante links

Kinderfeestje veghel | Veghel escape room | Wat te doen veghel